Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Paul's Droom


Na al een aantal jaar in dienst te zijn geweest van verschillende fietsenmakers is de 28-jaar jonge Paul Willemsen klaar voor de volgende stap; Zijn eigen fietsenwinkel!
Paul wist al vanaf kleins af aan dat hij fietsenmaker wilde worden en het liefst in zijn eigen winkel. Mede door zijn doorzettingsvermogen kwam zijn droom uit. Op 22 mei 1996 opende hij zijn eigen bedrijf in Den Hoorn; Paul Willemsen Rijwielspecialist.
Paul Willemsen nam de fietsenwinkel in Den Hoorn over van Joop Dalsem en werd hiermee eigenaar van zijn eerste speciaalzaak, gelegen aan de Woudseweg 6, midden in Den Hoorn.

Het Groeiende Team


Mede dankzij het harde werken, de vele kenissen van Paul uit De Lier, Den Hoorn en omstreken, de goede service en het ruime aanbod aan fietsen en fietsaccessoires kon Paul zijn droom blijven voortzetten en zijn team uit gaan breiden. Hedendaags staat er altijd een top team op de werkvloer die er iedere dag weer voor gaat om Paul Willemsen Rijwielspecialist in Den Hoorn in topconditie te houden.

20 Jarig Jubileum


In 2016 was het jubileum daar en bestond de vestiging in Den Hoorn en daarmee Paul Willemsen Rijwielspecialist 20 jaar! Dit jubileum werd gevierd met een versierde winkel en een leuke taartactie voor de klant. Het streven is om de klant nog zo lang mogelijk te voorzien van onze service en we zijn hard op weg naar ons volgende jubileum!

Paul's Droom

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen