Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Ons team

Het Paul Willemsen Team

Paul Willemsen

Na een aantal jaar in dienst te zijn geweest bij verschillende fietsenwinkels in De Lier en omstreken werd het voor Paul tijd voor iets nieuws; Zijn eigen fietsenwinkel! Zo is Paul Willemsen Rijwielspecialist ontstaan. Sinds 1996 gevestigd aan de Woudseweg in Den Hoorn groeide de fietsenwinkel onder leiding van Paul zowel in omvang als personeel. Hieronder stelt het personeel van Paul Willemsen zich aan u voor!

Sebastian Zegwaard

Sebastian oftewel 'Bas' is al meer dan een dozijn aan jaren een vaste waarde voor het team van Paul Willemsen Rijwielspecialist. Na een aantal jaar de winkel in De Lier draaiende te hebben gehouden is Bas sinds 2019 weer te bewonderen in de winkel in Den Hoorn. Vriendelijk als Bas is zal hij ook hier weer klaar staan om alle fietsproblemen te verhelpen.

Jack Pronk

Na een korte tussenstop is Jack terug op de plek waar het ook voor hem allemaal begon. Jack is medeverantwoordelijk voor het klaarmaken van de nieuwe fietsen. De altijd goedlachse Specialist Jack krijgt naast zijn collega's ook bij de klant een lach op het gezicht. 

Anel Latifovic

Sinds zijn 16e levensjaar al aan de slag bij Paul Willemsen Rijwielspecialist en nog steeds is onze Anel nog even spontaan. De elektrische fietsenspecialist van Paul Willemsen Rijwielspecialist weet alle ins- en outs van op fietsgebied. Met fietsgerelateerde vragen ben je bij Anel vast en zeker aan het juist adres!

Mitchell Kester

Mitchell is binnen een aantal jaar een belangrijke kracht geworden binnen het Willemsen-team. De slimme en behulpzame Mitchell zorgt ervoor dat alle fietsen optijd en perfect gerepareerd weer terug bij de klant verschijnen. 

Luuk Vollebregt

De echte Westlandse Luuk is inmiddels alweer een aantal jaar monteur binnen het Paul Willemsen team. Hij kent door zijn passie voor wielrennen een fiets van binnen en buiten. Onze spontane monteur heeft binnen de kortste keren alle kneepjes van het vak onder de knie.

Jessey Van Der Veen

Een van de nieuwe aanwinsten van Het Paul Willemsen-team. Jessey verdeelt zijn tijd tussen school en het monteren van fietsen. 

Luciano Batelaan

Een andere nieuwkomer in het team van Paul Willemsen: Luciano. Luciano is druk bezig alle kneepjes van het vak te leren en is nu al van waarde met zijn monteerwerk!

Rick Pietersma

Rick is onze nieuwste vakantie- en weekendhulp! De jonge Rick versterkt het team met zijn tijd en zijn verdiensten!

Nancy Krul

Onze Nancy is de vriendelijkste en gezelligste vrouw van het team. 'Nance' verhelpt niet alleen de problemen van klanten, ook zorgt zij er voor dat de winkel er altijd spik- en span uit ziet!

 


Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen